Greeploze keuken

Wilt u een moderne keuken volgens de nieuwste trends? Strakker en moderner dan een greeploze keuken kan niet! Greeploze keukens hebben een ander systeem om lades en kasten te openen en te sluiten. Het openen gaat door middel van een zachte duw. Heeft u uw handen vol? Dan is het alsnog eenvoudig om bij de benodigde lade of kast te komen. Daarnaast hebben greeploze keukens een soft-close systeem, waardoor u deurtjes en lades gewoon dicht kunt ‘gooien’, waarna ze van zelf stilletjes op hun plek vallen.

Greeploze keuken voor- en nadelen

Een greeploze keuken versterkt de strakke uitstraling van uw moderne inrichting. Een nadeel van greeploze keukens is dat, in combinatie met een hoogglans afwerking, sneller en meer vingerafdrukken te zien zullen zijn. Een voordeel is echter dat het makkelijker schoon te maken is, omdat er geen vervelende hoekjes en vormpjes zijn, zoals bij normale grepen. Als u kiest voor een matte afwerking, dan zullen vingerafdrukken hoe dan ook minder aanwezig zijn. Greeploze keukens met tip-on techniek (openmaken door een zacht duwtje) zijn iets duurder dan varianten met normale grepen of greeplijsten, omdat er iets meer techniek bij komt kijken.

Greeploze keuken met greeplijsten

U hoeft niet per sé te kiezen voor tip-on en soft-close techniek bij uw greeploze keuken. U kunt ook kiezen voor greeplijsten. Hierbij heeft u, over de hele breedte of hoogte, een holte of afschuining waar u makkelijk met uw vingers bij kunt, om de betreffende lade of deur open te maken. Met greeplijsten kan een klein kind iets moeilijker (per ongeluk) een kast openmaken.

Greeploze keuken op maat

Wilt u een greeploze keuken op maat? Bezoek één van onze filialen voor een passend advies, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Neem contact op