Minimalistische keuken

Wilt u graag een rustige en neutrale omgeving creëren, ga dan voor een minimalistische keuken. Hoe minder er in beeld is, hoe beter. Keukenapparatuur wordt hierbij zoveel mogelijk weggewerkt en er wordt enkel gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Denk aan bijvoorbeeld wit, grijs en pastel kleuren. Een bijkomend voordeel van een minimalistische keuken is dat de ruimte er groter uit kan zien dan het eigenlijk is. Het is daarom een perfecte stijl in de wat kleinere keukenruimtes.

Trend minimalistische keuken

Het ‘ontspullen’ van de keuken is een hele trend. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor zoveel mogelijk opbergruimte. Zo kunnen alle apparaten en keukengerei netjes opgeborgen worden. Vanwege de neutrale uitstraling en vaak een strakke en gladde afwerking, werkt dit type keuken erg goed in huizen met een open keuken. De minimalistische keuken leidt dan zo min mogelijk af van de woonkamer. 

Minimalistische keuken op maat

Wilt u een minimalistische keuken op maat? Bezoek één van onze filialen voor een passend advies, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Neem contact op