Moderne keuken

Een moderne keuken kenmerkt zich door een rijke uitstraling met een hoogwaardige afwerking. Deze keukens lijken enigszins op minimalistische keukens, maar laten wat meer ruimte over voor andere kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van strakke grijze kasten, met een eikenhouten werkblad. Rechte hoeken, greeploze lades en naadloze kasten zorgen voor een moderne look. Vergeet ook niet het belang van praktische, moderne keukenapparatuur.

Moderne keuken ideeën

Een aantal materialen die goed passen bij een moderne keuken zijn bijvoorbeeld RVS, beton(look), keramiek, laminaat en hoogglans lak. Meestal zijn moderne keukens voorzien van een neutrale kleur, zoals wit of zwart, maar ook felle kleuren zoals knalrood worden veel gebruikt. Een inductiekookplaat en strakke verlichting maken het plaatje helemaal af!

Moderne keuken met eiland

Een kookeiland staat perfect in een moderne keuken. Het zorgt voor een luxe uitstraling en er is een stuk meer werk- en opbergruimte. Het eiland is flexibel in te zetten als werkruimte, maar ook als bar, om bijvoorbeeld lekker te ontbijten. Daarnaast kan een kookeiland ook fungeren als afscheiding van de woonkamer in het geval van een moderne open keuken. Zo creëert u twee losse ruimtes zonder een ‘harde’ muur ertussen. Gaat u voor een groot eiland, dan kunt u het zelfs als eettafel gebruiken.

Moderne keuken op maat

Wilt u een moderne keuken op maat? Bezoek één van onze filialen voor een passend advies, of neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis.

Neem contact op