Over ons

Jekeukenopmaat.nl staat voor hoge kwaliteit keukens voor een betaalbare prijs. Van A tot Z, wij ontzorgen alles. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat. Of dit nu een landelijke, minimalistische of moderne keuken is. Wij zijn van alle (keuken)markten thuis!

De keuken is voor ons de belangrijkste plek in het huis. Dit is de plek waar u na een lange dag een lekkere koffie inschenkt, de plek waar u samenkomt met familie en ook de plek waar menig kroketje wordt gefrituurd in een lui weekend. Daarom is het belangrijk dat de keuken helemaal naar uw smaak en wens is. Met onze uitgebreide expertise helpen wij u bij deze keus, zodat u jarenlang plezier gaat hebben van uw nieuwe keuken.

Voordelige keukens van hoge kwaliteit

Jekeukenopmaat en onze partners zijn een platte organisatie met een focus op efficiëntie. Hierdoor kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden met zo min mogelijk overhead. Wij hebben geen dure showrooms nodig om u te overtuigen van onze kwaliteit. Dat laten wij onze klanten voor ons doen.

Onze deskundige keukenadviseurs helpen u graag, ook als u niet zo goed weet wat u nodig hebt. Wij denken mee met de belangrijke keuzes zoals kleuren, materialen, indeling, stijl en apparatuur. Benieuwd wat wij voor u kunnen ontwerpen? Wij werken enkel op afspraak, zo weet u zeker dat u onze volle aandacht en tijd krijgt bij het realiseren van uw droomkeuken.