Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ons keukens, het aankoop proces, levering, prijzen of montage? We hebben de belangrijste vragen inclucief antwoord voor u op een rijtje gezet.

U kunt kiezen uit twee keuken ontwerp pakketten. Ons basis en premium keuken ontwerp pakket. bieden beide voldoende mogelijkheden om uw droomkeuken te realiseren. Indien u kiest voor één van de genoemde pakketten kiest betaalt u voor de opties. Wanneer uw keuken volledig naar uw wens is en u besluit  om  over te gaan tot de aankoop, worden de kosten voor de opties in mindering gebracht op het dan te betalen bedrag.

Door slim in te kopen, korte communicatie lijnen en te werken volgens afspraak kunnen wij onze klanten  voordelige tarieven bieden.

In 9 van de 10 gevallen komt u voordeliger uit bij jekeukenopmaat.nl dan bijvoorbeeld de Ikea!  dit komt omdat uw keuken vooraf al in de fabriek gedeeltelijk voor gemonteerd word. Dit brengt naast een betere kwaliteit ook nog een besparing op de inkoop met zich mee. Die wij dan weer door berekenen naar onze klanten.

Uiteraard is het mogelijk om bij ons in termijnen te betalen. Onze Keuken adviseurs bespreken graag onder het genot van een kopje koffie  met u de diverse betalingsmogelijkheden.

Wij werken uitsluitend met A-merken  zoals; Siemens, Bauknecht, Whirlpool, Pelgrim, Etna en Candy.

Wij hebben geregeld  in samenwerking met onze leveranciers speciale keukenaanbiedingen en extra kortingen op showroommodellen.. Wilt u geen aanbieding missen schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wij beschikken over een ervaren team van monteurs die de keuken voordelig en vakkundig voor u plaatsen.

U kunt uw keuken in één van onze 20 vestigingen door het hele land komen ophalen.

Omdat wij slim en groot inkopen bij onze leveranciers is de gemiddelde levertijd van een keuken 10 tot 12 weken. Dit is uiteraard onder voorbehoud en hangt  nauw  samen met het bestelde type keuken en drukte.

Is u vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vraag!