Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ons keukens, het aankoop proces, levering, prijzen of montage? We hebben de belangrijste vragen inclusief antwoord voor u op een rijtje gezet.

We kopen slim in en daarnaast houden we korte lijntjes wat betreft communicatie. Hoe sneller en efficiënter wij de inkoop regelen, hoe voordeliger het uiteindelijk is voor u als klant. Op deze manier kunnen wij onze klanten de voordelige tarieven aanbieden!

In 9 van de 10 gevallen komt u bij ons voordeliger uit dan bij de Ikea! Dat komt omdat onze keukens gedeeltelijk gemonteerd zijn vanaf de fabriek. Dit garandeert een betere kwaliteit, maar scheelt ook geld bij het inkopen van de keukens. Het voordeel daarvan is voor onze klant!

Uiteraard is het bij ons mogelijk om uw nieuwe keuken in termijnen te betalen. Overleg met onze keukenadviseurs onder het genot van een kopje koffie. We bespreken dan de diverse betalingsmogelijkheden, zodat u kunt besluiten wat voor u de beste keuze is.

Wij werken uitsluitend met A-merken zoals; Siemens, Bauknecht, Whirlpool, Pelgrim, Etna en Candy.

Wij hebben regelmatig speciale keukenaanbiedingen en extra kortingen, in samenwerking met onze leveranciers. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Zeker! Wij hebben een ervaren team van monteurs, die uw nieuwe keuken voordelig en vakkundig kan plaatsen.

U kunt uw keuken in één van onze 20 vestigingen door het hele land komen ophalen.

Omdat wij slim en groot inkopen bij onze leveranciers is de gemiddelde levertijd van een keuken 10 tot 12 weken. Dit is uiteraard onder voorbehoud en hangt nauw samen met het bestelde type keuken en de drukte op moment van bestellen.

Is u vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vraag!